11.5.2016

Podcast number 4 ! Keskeneräisiä ja postipakettejaaaaaaa



8 kommenttia:

  1. Itse kannattaisin lilan katkaisemista :) Kiitos ihanasta videosta jälleen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos avusta :) ehkä mä katkaisen sen... Oli sitä vaan niiiin paljon jäljellä vielä :D :) ole hyvä, ihana jos tykkäsit :) <3

      Poista
  2. Pari päivää tässä olen miettinyt kehtaanko antaa rakentavaa kritiikkiä, ettet suutu. Osa on niin herkkiä, mutta tämä mitä kirjoitan ei ole pahalla sanottu. 1. Sinun lapsenomaista intoa on ilo seurata, mutta varo innostuessasi toistamasta samaa koko ajan. 2. Muuntenkin samat asiat toistuu usein, taisit 5kertaa kertoa Tuin lähettämistä silmukkamerkeistä ja muitakin asioita toistat paljon 3. Kannattaa seuraavaa podcastiä varten kirjoittaa kerrottavat asiat ylös, lisätä lapulle tärkeät tärpit esimerkiksi langan koostumukset ihmisten nimet ja vastaavat ja kaivaa esitettävät tavarat ja muu tarpeellinen esiin valmiiksi niin vältyt keskeytyksiltä. 4. Jos vain mahdollista, elä esitä samoja asioita uudestaa montaa kertaa, esimerkiksi Hovineidot ovat taineet olla jokaisessa videossasi ja niistä on vielä erillinen postaus. Kolme kertaa on ihan maksimi aloitus, puoliväli ja valmis tuote. Ymmärrän kyllä, ettei työt valmistu niin nopeasti, että aina olisi jotain uutta jolloin vanha kiertää helposti. Uskon sinun myös olevan ylpeä töistäsi, niinkuin kuuluukin ja näin ollen haluat esitellä kaikki vaiheet, mutta ainankin minun mielenkiinto katsojana kärsii. PS. sanoit todella usein "kattokaa!" En siis tosellakaan halua näillä asioilla sinua loukata vaan yritän antaa vinkkejä joilla voisit parantaa työtäsi. Jonainpäivänä varmasti olet kuuluisa näistä podcasteistäsi, kunhan vain pysyt omana ihanana lapsenomaisena itsenäsi! Hyvää alkavaa kesää Moona sinulle ja viestistäni huolimatta seuraan varmasti sinua jatkossakin! Se on hienoa, että noin nuori osaa neuloa jotain tuollaisia töitä! Terveisin perussukkia neulova Inna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Inna todella paljon rakentavasta ja minusta oikeasti tärkeästä palautteesta/kritiikistä :) se mitä kirjoitit oli aikalailla ihan totta ja on mukavaa saada myös rakentavaa palautetta koska eihän sitä muuten pystyisi itseään kehittämään :) mutta usko tai älä mulla oli vihkossa kaikki nimet ja asiat numero järjestyksessä ylhäällä mistä puhun :D no joo se meni tuon mun innostuksen takia sit vähän sekaisin :) itse asiassa aina joka jakson kuvauksen jälkeen rupean miettimään et nyt se meni pilalle mutta en jaksa kuvata ikinä moneen kertaan kun minusta siitä menee sitten sellainen luontevuus :) aion kyllä kiinnittää nyt huomiota kertomiisi asioihin ja kehittää itseäni parempaan suuntaan :)

      Mukavaa ja lämmintä kesää sinulle :)

      Poista
  3. Hei!
    Noista likaisista sukan pohjista! Ite oon joskus pähkäilly samaa ongelmaa ja kerran sitten keksin, että leikkaa muovista (taipuva leikkuulauta yms) vähän jalkaa pienemmät jalanjäljet tai päkiän alle sellaset ympyräsoikiot. Näin voi seistä niiden päällä, eikä sukat likaannu :) (Vähän pienemmät sen takia, ettei sitten tartte ottaa sataa kuvaa sen takia, että se muovi näkyy joka kuvassa :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan mahtavasta vinkistä ! Minä
      Mietin jo elmukelmua :D mutta tämähän on ihan loistava keino ! Iso kiitos <3

      Poista
  4. Kiitos mukavasta podcastista jälleen kerran ��

    VastaaPoista